Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Risotto met zeevruchten en Maredsous recept
Risotto met zeevruchten en Maredsous recept

Risotto met zeevruchten en Maredsous


Ingrediënten


Bereidingswijze


Fruit de zeevruchtencocktail in een beetje olie. Bruin de fijn gesneden uien in een straaltje olie, voeg er de rijst aan toe en blus het geheel met de gekoelde witte wijn (laten afglanzen). Maak de rijst geleidelijk vochtig met de fumet. Kook de rijst 20 min. op een zacht vuurtje: roer de rijst ondertussen om en doe er voorzichtig de fumet bij tot de rijst al dente is. Breng hem op smaak met kruiden. Bind de risotto met de Maredsous Look en Fijne Kruiden en voeg er voorzichtig de zeevruchten aan toe. Hoe de risotto in bain-marie en serveer hem warm.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit risotto met zeevruchten en maredsous recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven