Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Risotto met witlof en tilapiafilet recept
Risotto met witlof en tilapiafilet recept

Risotto met witlof en tilapiafilet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Risotto koken volgens gebruiksaanwijzing op zakje. Witlof en paprika in reepjes snijden. Tilapia in repen van 2,5 cm snijden. Paprika en witlof in wok bakken (ca. 2,5 min.). Peper, zout en tijm toevoegen Tllapiareepjes bakken in beetje olie in koekenpan (ca. 4 minuten). Opdienen op bord: 1e laag risotto, dan groentemengsel en als laatste de vis er boven op.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit risotto met witlof en tilapiafilet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven