Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Rabarbermoes met gebakken griet en gefruite prei


Ingrediënten


Bereidingswijze


De rabarber schillen (wat schilletjes overhouden voor garnituur) en samen met de suiker laten inkoken tot een licht zurige rabarbermoes. De jonge prei in de lengte in zeer dunne sliertjes versnijden en deze kort fruiten tot ze licht bruin beginnen te zien. Ze nadien bestrooien met een weinig zout. De pijpajuin in fijne ringetjes versnijden en apart houden. De griet versnijden en deze stukjes kort aanbakken in een mengsel van olijfolie en boter. Op het bordje een streepje trekken met de rabarbermoes, daarop een stukje gebakken griet leggen en dit stukje vis afwerken met de gefruite prei. Tot slot de rabarbermoes afwerken met enkele ringetjes pijpajuin en een bloemetje.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rabarbermoes met gebakken griet en gefruite prei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven