Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Provencaalse zalm recept
Provencaalse zalm recept

Provencaalse zalm


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C.
Bestrijk de zalmfilets met olie en bestrooi ze met zout,peper en de provencaalse kruiden.
Verdeel de tomaatjes en de vis over een grote of vier kleine ovenschaaltjes.
Verkruimel de geitenkaas over de zalmfilets en besprenkel de geitenkaas met honing.
Laat ca. 15 minuten in het midden van de oven garen.
Neem de schaal uit de oven en garneer de vis met blaadjes basilicum

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit provencaalse zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven