Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige makreel Zaandijk recept
Pittige makreel Zaandijk recept

Pittige makreel Zaandijk


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ui, knoflook en olie fruiten. Tomaten toevoegen en even meebakken. Citroenblaadjes en gember toevoegen. Wel blijven roeren. Tomatenpuree en sambal toevoegen en even laten pruttelen tot de uien glazig zijn. Makreel op een stuk aluminiumfolie leggen en openklappen. Hierop een deel van het ui-tomaatmengsel leggen. Makreel dichtvouwen, rest van het mengsel eromheen leggen. Aluminiumfolie dichtvouwen en pakketje in een ovenschaal leggen (voor eventuele lekkage). In een oven op 160 graden C in 30 min. door en door warm laten worden. Lekker met kruidige rijst (pandan) en boontjes. Ik maak 'm altijd erg pittig, maar dat kan ook minder!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pittige makreel zaandijk recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven