Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige makreel recept
Pittige makreel recept

Pittige makreel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 175 graden C. Vel aluminiumfolie op het aanrecht leggen, groot genoeg om de vis er in te pakken. Op 1 helft de helft van de sambal smeren, daarop de helft van de ui leggen en daarop 2 djoeroek poeroet blaadjes. Hierop de makreel leggen en de rest van de ingredienten erop leggen. Aluminiumfolie dichtvouwen en een half uurtje in de oven.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pittige makreel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven