Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige gestoomde vis recept
Pittige gestoomde vis recept

Pittige gestoomde vis


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verdeel de vis in 4 gelijke porties. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Pak 4 flinke vellen aluminiumfolie. Leg op elk vel een kwart van de bosuitjes, tomaten en champignons. Leg daarop de vis. Meng in een kom alle andere ingrediënten door elkaar tot een sausje. Verdeel dit sausje over de porties vis. Vouw de pakketjes goed dicht en stoom de vis in ca. 20 minuten gaar. De vis wordt in pakketjes in de oven gestoomd. Er komt geen vet aan te pas en het is dus vriendelijk voor de lijn. Heerlijk met mihoen en sperzieboontjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pittige gestoomde vis recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven