Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pepesan (gekruide vis in pakketje) recept
Pepesan (gekruide vis in pakketje) recept

Pepesan (gekruide vis in pakketje)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wrijf de vis in met citroensap en laat ze 10 minuten intrekken.
Droog de vis daarna goed af en wrijf ze in met zout. Meng de olie en de kruiden door elkaar. Bestrijk de vis aan alle kanten met dit mengsel. Bestrijk 8 stukjes aluminiumfolie met wat olie. Leg de vis in het midden van de folie en maak er mooie pakketjes van. Leg de vis in een stoommandje of doe deze in een voorverwarmde oven van 180 graden celsius. Stoom de vis klaar in 16.5 minuten.

Allergenen Informatie

Voor dit pepesan (gekruide vis in pakketje) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven