Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Papiotte van vis en tuinkruiden recept
Papiotte van vis en tuinkruiden recept

Papiotte van vis en tuinkruiden


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg het aluminiumfolie open en strijk in met olijfolie. Leg er een plak gerookte zalm op. Hak de kruiden fijn en strooi op de gerookte zalm. Kruid de tongfilets met peper en zout. Leg op de kruiden. Pel de scampi's en leg op de tongfilet. Als laatste een schijf gerookte zalm om het geheel af te dekken. Laat 10 minuten garen op de BBQ of in de oven 180C Zeer lekker met pastasalade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit papiotte van vis en tuinkruiden recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven