Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pangasius a la Veracruzana recept
Pangasius a la Veracruzana recept

Pangasius a la Veracruzana


Ingrediënten


14

Bereidingswijze


Maak de uien schoon en snijd deze in ringen. Snijd de olijven in vieren en de knoflook in plakjes. Hak de peterselie grof. Snijd de lenteui in dunne ringen. Meng 2 eetlepels olijfolie met het sap van een halve citroen. Voeg hier de mas, kidneybonen en lenteui aan toe. Meng dit geheel en voeg naar smaak peper en zout toe. Bewaar de Mexicaanse salade in de koelkast. Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Fruit ondertussen de ui en de knoflook in een beetje olijfolie. Voeg de tomatenblokjes, olijven, kappertjes en de 2 deciliter witte wijn toe en laat het samen 4 minuten stoven. Voeg de peterselie toe en roer dit door de saus. Leg nu de pangasiusfilets erbij en laat het geheel 3 tot 4 minuten stoven. Serveer de pangasiusfilets met rijst en de Mexicaanse salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pangasius a la veracruzana recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven