Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pangarolletjes met hete kerriesaus en rijst recept
Pangarolletjes met hete kerriesaus en rijst recept

Pangarolletjes met hete kerriesaus en rijst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de pangafilets in de lengte door. Bestrooi de repen vis rondom met zout en peper en rol ze op. Steek er een prikker door en bestuif de rolletjes met bloem. Verwarm de boter en bak de rolletjes rondom aan. Neem ze uit de pan en roer het bakvet in de pan los. Fruit de ui en de kerriepoeder in circa 5 minuten op lage stand. Voeg de tomatenblokjes toe en laat even aanbakken. Roer dan de kokosmelk erdoor en breng aan de kook. Breng de saus op smaak met zout en peper. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg de pangarolletjes terug in de saus en laat met het deksel op de pan nog circa 5 minuten stoven. Seveer de rijst in een kommetje. Leg de rolletjes ernaast en giet er wat saus overheen. Garneer eventueel met koriander.

Serveersuggesties

Lekker met gestoofde prei of wortel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pangarolletjes met hete kerriesaus en rijst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven