Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pangafilet met romige kerriesaus recept
Pangafilet met romige kerriesaus recept

Pangafilet met romige kerriesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng in een kom de olie met kerriepoeder, sinaasappelrasp en zout en peper naar smaak. Bestrijk de pangafilets ermee en laat ze 5 minuten marineren. Rooster de pangafilets in een droge hete koekenpan in 6 à 8 minuten bruin en gaar en keer ze halverwege voorzichtig om. Leg de vis op 4 borden en houd ze warm. Roer het sinaasappelsap door het bakvet, kook dit even in en roer de crème fraîche erdoor. Warm door tot de saus goed van dikte is. Voeg zout en peper naar smaak toe. Schep de saus over de vis en strooi de koriander erover.

Serveersuggesties

Lekker met puree en wortelsalade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pangafilet met romige kerriesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven