Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Pangafilet met cheddarkaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


De visfilets bestrooien met zout en peper. Vet een ovenschaal in met boter en verdeel de vis hierover. Leg de tomatenplakjes op de vis.
Meng de mosterd met de kookroom en giet deze saus over het vis/tomaten mengsel. Verdeel hierover de kaasplakjes.
Zet de schaal in de oven op 200 graden ongeveer 15 a 20 minuten tot de kaas gesmolten is en de vis gaar.

Serveersuggesties

Lekker met gekookte aardappelen en sperziebonen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pangafilet met cheddarkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven