Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pampis recept
Pampis recept

Pampis


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vis ontdoen van graten en vel. Verhit in een grote wok/hapjespan wat olie en fruit hierin de knoflook en ui. Voeg de sambal en tomatenpuree toe en breng op smaak met de laos, santen, citroensap, gula djawa, ketjap, sereh, zout en een beetje water tot het een saus is. Als alles gebonden is de makreel toevoegen. Niet teveel roeren, want dan wordt het papperig. Voor het serveren wat fijngesneden selderij erover.

Allergenen Informatie

Voor dit pampis recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven