Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Oosterse tilapiafilet uit de oven recept
Oosterse tilapiafilet uit de oven recept

Oosterse tilapiafilet uit de oven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden C. Vet een lage ovenschaal in met boter. Snijd de spaanse peper in de lengte open en verwijder de zaadjes en snijd in zeer kleine blokjes. Hak het amandelschaafsel. Meng dit met de spaanse peper en de kokos. Snijd de gemberblokjes fijn. Roer dit samen met de boter door het kokosmengsel. Spoel de tilapiafilets met koud water en dep ze droog. Bestrooi beide kanten met zout en peper. Leg de filets in de ovenschaal. Verdeel het kokosmengsel over de filets. Zet de schaal in het midden op een rooster in de oven. Bak de filets 20 minuten tot er een mooi korstje ontstaat en de vis gaar is Roer het gembernat door de yoghurt en serveer de saus bij de vis Lekker met zilvervliesrijst en roergebakken paksoi.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit oosterse tilapiafilet uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven