Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Nage van mosselen en Sint-jakobsvruchten (coquilles) recept
Nage van mosselen en Sint-jakobsvruchten (coquilles) recept

Nage van mosselen en Sint-jakobsvruchten (coquilles)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de olie en stoof hierin de ui. Voeg er de groenten bij en breng op smaak met peper. Laat alles gedurende 2 minuten op een zacht vuur stoven. Voeg de bouillon toe en zet het vuur hoger tot de bouillon gaat koken. Doe er de mosselen bij en laat ze gedurende 1 minuut op een heet vuur garen. Schud de mosselen op en laat ze nog 2 minuten garen. Haal de pan van het vuur en schep er de mosselen uit. Houd enkele mosselen apart en haal de andere uit de schelp. Zet de bouillon met de groenten opnieuw op het vuur en pocheer er gedurende 2 minuut de sint-jakobsvruchten in. Voeg er de room, de roze peper en de mosselen bij en laat alles nog 1 minuut goed doorwarmen. Schep de nage in voorverwarmde borden en versier met het bieslook. Dien onmiddellijk op. Serveer met stokbrood en aļoli.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit nage van mosselen en sint-jakobsvruchten (coquilles) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven