Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mosselen na Buzaru recept
Mosselen na Buzaru recept

Mosselen na Buzaru


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe in een grote pan de olijfolie. Laat deze op middelhoog vuur warm worden. Voeg hier aan toe: De vers gesneden peterselie, de gesneden knoflook, 1 theelepel Italiaanse kruiden, de rozemarijn en als laatste de mosselen toe. Doe de deksel op de pan en schud het geheel goed om. Vervolgens de wijn, de peper en het tweede theepeltje Italiaanse kruiden toevoegen. Schud het weer even om en laat het daarna op laag vuur ongeveer 10 minuten pruttelen. Mocht je geen droge witte wijn hebben dan kan dit ook door bier vervangen worden. Het vocht dan overblijft dient als saus over de mosselen gegoten te worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mosselen na buzaru recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Mosselen na Buzaru heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Allemaal perfect behalve ... in KroatiŽ ( Ston en Dubrovnik) gebruikte men geen peterselie maar koriander. Lekkerrrr.
    Jo Call gaf dit recept op 6 juli 2017 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven