Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mosselen met bier van Maredsous recept
Mosselen met bier van Maredsous recept

Mosselen met bier van Maredsous


Ingrediënten


Bereidingswijze


Stoof de fijngesneden selderij en uien, doe er peper en zout op, maak het geheel vochtig met een glas water en een fles Maredsous. Giet er zes kilo schoongemaakte mosselen op en kook ze op een hevig vuur terwijl u ze meermaals omroert. Giet daarna het sap van de mosselen in een andere kookpan, doe er de rest van het bier bij en laat alles koken, bind met de boter en 2 deciliter room, laat indikken en giet over de mosselen. Dien de mosselen heet op.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit mosselen met bier van maredsous recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven