Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mosselen met basilicum recept
Mosselen met basilicum recept

Mosselen met basilicum


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng water in een grote pan aan de kook en voeg sjalotten, sereh en vissaus toe. Doe de schoongemaakte mosselen in de pan als het water weer kookt en laat 5 minuten stevig doorkoken. Doe er zout en peper naar believen bij alsmede de basilicum en laat nog enkele minuten koken. Neem de pan van het vuur, verwijder alle mosselen die niet open zijn gegaan en serveer direct.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit mosselen met basilicum recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven