Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mosselen met aardappelkroketjes en salade recept
Mosselen met aardappelkroketjes en salade recept

Mosselen met aardappelkroketjes en salade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zoek de mosselen uit, gooi de kapottte - en open mosselen weg. Spoel de rest goed af onder water. Doe de groente in de pan (grote pan), strooi er zout en peper overheen en de scheutje koffiemelk. Even doorelkaar roeren. Doe een beetje water erbij dat net niet boven de groente uit komt en doe dan de mosselen erbij. Laat de mosselen opkoken, dan goed opschudden en dat doe je 3 maal. Doe de aardappelkroketjes in de friteuse pan en maak deze klaar zoals gebruikelijk. Dan was je de salade af en laat je het water of olie uit het blikje tonijn lopen. Snijd de tomaat klein. Doe een salade mix in een kom, en doe er een beetje azijn bij. Dan de salade, tonijn, olijven en tomaten toevoegen. Doe alles goed door elkaar. Eventueel met stokbrood en kruidenboter serveren. Eet smakelijk.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit mosselen met aardappelkroketjes en salade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven