Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mosselen in rode wijn recept
Mosselen in rode wijn recept

Mosselen in rode wijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de mosselen tot ze open zijn. Doe de mosselen in een kom en giet het kookvocht door een fijne zeef. Haal de mosselen uit de schelpen. Het kookvocht tot ca. 1,8 deciliter inkoken. Volledig laten afkoelen. Voeg de mosselen al roerende aan de saus toe. 2 uur afgedekt in de ijskast zetten. Voor het serveren ca. 30 min. op kamertemperatuur laten komen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit mosselen in rode wijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven