Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mosselen in het groen recept
Mosselen in het groen recept

Mosselen in het groen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Mosselen onder stromend water afspoelen, kapotte mosselen en mosselen die na een flinke tik niet sluiten, weggooien. Knoflook met platte kant van een groot mes pletten. In de wok het kruidboter verwarmen en de knoflook en de prei in 2 minuten roerbakken. Mosselen erdoor scheppen en het bier erbij schenken. Het vocht aan de kook brengen en de mosselen in ca. 7 minuten gaar laten worden, geregeld omscheppen. Peper naar smaak erboven malen. De mosselen met groente en vocht in twee diepe borden scheppen en serveren met het stokbrood.

Serveersuggesties

Wijnadvies: een droge, kruidige, volle, ronde witte wijn

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit mosselen in het groen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven