Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Makkelijke vis uit oven recept
Makkelijke vis uit oven recept

Makkelijke vis uit oven


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden C. Meng de mayonaise met het water tot het een dunne saus is en voeg hierna de kruiden naar smaak toe. Dit is het makkelijke, u kunt elk kruid dat u in huis heeft toevoegen, zoveel als u zelf lekker vind. Leg de vis in een ovenschaal en giet de saus erover heen, til de vis even op, zodat de saus ook de onderkant van de vis bereikt. Gooi ook de kappertjes erover, zonder het vocht, anders wordt de vis te zuur. Zet de vis 5 min. in de oven. In de tussentijd snijdt u het brood in kleine stukjes, zo groot als croutons. Als de 5 min. zijn verstreken, gaat het brood op en om de vis, de kaas erover en dan nog 7.5 min in de oven. Serveer de vis met aardappels en en een stevige groente, zoals spinazie.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit makkelijke vis uit oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven