Light gekruide vis uit de oven

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Schil de en laat ze met wat zout in 20 minuten koken.
  2. Giet ze af en laat ze afkoelen.
  3. Pel de en snipper ze.
  4. Fruit ze glazig in de hete olie, voeg de bevroren spinazie en 100 mililiter water toe.
  5. Laat de spinazie met het deksel op de pan ca. 10 minuten smoren.
  6. Roer hem af en toe door, breng op smaak met .
  7. Verkruimel de sneetjes brood, was en hak de kruiden.
  8. Vermeng ze met de toastkruimels en de .
  9. Dep de vis droog en snijd hem in vier stukken.
  10. Besprenkel hem met het citroensap en bestrooi met zout.
  11. Snijd de in plakken en breng ze op smaak met .
  12. Leg de en de spinazie in een grote ingevette ovenschaal.
  13. Schenk de bouillon erover en leg de vis erop.
  14. Verdeel het kruidenmengsel met 2 eetlepels over de vis.
  15. Bak de schotel ca. 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C.(elektrisch)
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillon
  • wit brood en groentebouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in wit brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in wit brood
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wit brood en groentebouillon
  • wit brood, boter, groentebouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in wit brood
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillon
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in wit brood en groentebouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en peper past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
401 kcal
20%1604 kcal
Vetten
8 g.
12%32 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
38 g.
14%152 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Light gekruide vis uit de oven