

Lasagne van de Zee
Ingrediënten
- 1 ui, gesnipperd
- 400 gram panklare worteltjes, in plakjes
- 400 gram kabeljauwfilet, in blokjes
- 2 eetlepels olie
- 100 gram magere spekreepjes
- 1 deciliter droge witte wijn
- 2 zakjes vis-dillesaus
- lasagnevellen
- zout
- 4 eetlepels geraspte mozzarella
Bereidingswijze
Meer Recepten
- Gevulde pijlstaart inktvis4 taarten
1 uur en 5 minuten
ingridkarbet - Biefstuk van de zee2 porties
30 minuten
lucyvader - Groene lasagne met garnalen en pestosaus4 porties
35 minuten
maris76
Allergenen Informatie
Voor dit lasagne van de zee recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen
- Home
- Recepten
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Lasagne van de zee