Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kruidenboter voor vis van Gordon Ramsay recept
Kruidenboter voor vis van Gordon Ramsay recept

Kruidenboter voor vis van Gordon Ramsay


Ingrediënten


Bereidingswijze


Haal de ongezouten boter uit de koelkast en laat die staan op het aanrecht zodat die zacht kan worden. Snij de basilicum en de dille fijn en voeg toe aan de boter.
Rasp de citroen op een rasp ( alleen de gele buitenkant , het wit is bitter ) voeg deze citroenzest toe aan de boter. Mix de ingrediŽnten met een vork goed door de boter en doe er vervolgens zwarte peper en zeezout uit de molen bij. Mix nog een keer en klaar ben je al.

Ik heb deze kruidenboter geproefd op zalm en croute ofwel zalm in bladerdeeg en het was heerlijk.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kruidenboter voor vis van gordon ramsay recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven