Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Krokante tilapia met mediterrane aardappelpuree recept
Krokante tilapia met mediterrane aardappelpuree recept

Krokante tilapia met mediterrane aardappelpuree


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappels met zout gaar. Giet af en stamp de aardappels met de olijfolie, zout en peper, en Provençaalse kruiden tot een gladde puree.
Houd de puree warm. kook intussen de sperziebonen gaar. meng de chips met de kaas.
Schep de paprikablokjes door het tortilla kaasmengsel.
Verwarm de ovengrill voor.
Besprenkel de visfilets met citroensap en leg ze naast elkaar op een ingevette bakplaat. Bestrooi met zout en peper en bedek de visfilets met een laag van het tortillamengsel.
Schuif de bakplaat 10 cm onder de ovengrill en rooster de tilapiafilets in 6 minuten goudbruin en gaar.
Schep de geroosterde visfilets op 4 warme borden en serveer met de sperziebonen en de puree.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit krokante tilapia met mediterrane aardappelpuree recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven