Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kreeftencocktail met citroenroom, champagne gelei en kaviaar recept
Kreeftencocktail met citroenroom, champagne gelei en kaviaar recept

Kreeftencocktail met citroenroom, champagne gelei en kaviaar


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de Champagne lichtjes en voeg de geweekte gelatine toe. Zet koud. Roer nu de room met het citroensap (vooral niet kloppen) tot dik vloeibaar en breng op smaak met peper en zout. De kreeften worden volgens de regels van de kunst afgekookt. Maak van de avocado een mooie crème. Bouw nu de glaasjes op van onder naar boven met champagne gelei, avocadocrème, kreeft, kaviaar en de lobbige room.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kreeftencocktail met citroenroom, champagne gelei en kaviaar recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven