Krabburgers van de Krokante Krab

Ingrediënten

+ -
print

Voor het gehakt:

Garnering:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Keukenmachine

Bereidingswijze

  1. Doe de , en in de keukenmachine en maal het tot .
  2. Doe het mengsel in een kom en voeg 1 ei, , (zuinig met , omdat de krab en de ook al volop smaak geven), en toe.
  3. Meng alles goed door elkaar en vog onder het mengen toe tot je een stevig en samenhangend geheel hebt.
  4. Vorm dit in de vorm van de .
  5. Klop het 2e ei los en haal de burger hier doorheen.
  6. Haal hem vervolgens door de en nog een keer door het ei.
  7. Haal de burger als laatste door de .
  8. Bak de "krabburgers" in een beetje zonnebloemolie aan beide zijden. (Dit duurt niet lang, wat de en zijn zo gaar. ) Snijd de open en beleg ze met 1 á 2 blaadjes sla.
  9. Leg hier de burgers op en vervolgens een plakje , en , wat rode , plakjes en wat .
  10. De enige echte Krabburger met echte krab!!!
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • broodjes, paneermeel, ketchup kan sporen bevatten van gluten en Allergie in broodjes en bloem
  • ketchup past niet in een suiker-arm dieet.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in broodjes
  • broodjes en paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • broodjes, paneermeel, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • kaas en ketchup kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in broodjes
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in augurk
  • paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas
  • surimi kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in garnalen
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in broodjes
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in surimi
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
557 kcal
27%2228 kcal
Vetten
6 g.
9%24 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
2%0 g.
Waarvan onverzadigd
1 g.
3%4 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
86 g.
33%344 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Krabburgers van de Krokante Krab