Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Komkommer-visragout recept
Komkommer-visragout recept

Komkommer-visragout


Ingrediënten


Bereidingswijze


De visfilets afspoelen met koud water, droogdeppen en in niet te grote stukken snijden. Besprenkelen met citroen en laten intrekken. De ui pellen en zeer fijn snipperen en komkommer schillen, doorsnijden en zaadjes er uit halen en in dunne plakjes snijden De boter in een grote pan smelten, uien in fruiten en komkommer toevoegen en even stoven. Bestuiven met de bloem, 2 3 min. stoven. Fond bijvoegen en alles op smaak brengen met mosterd, zout en peper. TIP: desgewenst kan men hier gepelde en ontpitte en in blokjes gesneden tomaten toevoegen (geeft een frisse smaak). Met het deksel op de pan 8 min. zachtjes laten koken. De vis en slagroom erdoor scheppen en nogmaals met het deksel op de pan 8 min laten trekken. De fijn gesneden dille toevoegen en volgens smaak bij kruiden met pezo.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit komkommer-visragout recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven