Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kerrie-visschotel met mango recept
Kerrie-visschotel met mango recept

Kerrie-visschotel met mango


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rijst koken. Ui snipperen. In magnetronschaal ui met margarine 1 minuut verhitten. Kerrie, 1 theelepel zout, kokosmelk, gemberpoeder en sambal erdoor roeren. Bevroren vis in saus leggen. Schotel afgedekt 12 minuten op vol vermogen verhitten. Vis in stukjes snijden. Mango en visbouillontablet bij de vis doen. Geheel afgedekt 6 minuten op vol vermogen verhitten, af en toe omscheppen. Intussen doperwten gaarkoken en bij de vis doen. Visschotel op smaak brengen met zout en peper.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kerrie-visschotel met mango recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven