Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kerrie van vis (Ikan kerrie) recept
Kerrie van vis (Ikan kerrie) recept

Kerrie van vis (Ikan kerrie)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kabeljauwfilet en de lombok in stukken en de ui in vieren. Maak de ui, knoflook, lombok en trassi fijn in de keukenmachine of met de staafmixer. Verhit de olie in een pan en bak hierin het uimengsel circa 3 minuten. Voeg dan de djerekpoeroetblaadjes, laospoeder, koenjit, ketoembar, djinten, serehpoeder, citroensap en zout toe. Roer alles goed door. Schep er voorzichtig de stukken kabeljauw door en bak deze circa 8 minuten mee onder voortdurend (voorzichtig) omscheppen.

Serveersuggesties

Lekker met sajoer met eieren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kerrie van vis (ikan kerrie) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven