Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kedgeree recept
Kedgeree recept

Kedgeree


Ingrediënten


Bereidingswijze


De vis met citroenschilen en laurierblad in een grote pan doen en er zo veel water bij gieten dat de vis net onder staat. Aan de kook brengen en 6 tot 8 min. zachtjes laten doorkoken tot de vis gaar is. De vis uit laten lekken, vel en graat ontdoen en met een vork uit elkaar halen. De boter verhitten in een koekepan. Hierin de ui en de kerry in ca. 5 minuten al roerend glazig bakken. De rijst, ei en de peterselie toevoegen. De eidooiers door de room kloppen en ook dit mengsel toevoegen. Omscheppen. Dit zo heet mogelijk opdoenen. met citroenpartjes of schijfjes.

Allergenen Informatie

Voor dit kedgeree recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven