Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauwwangen met prei en safraan recept
Kabeljauwwangen met prei en safraan recept

Kabeljauwwangen met prei en safraan


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hak de estragon klein, de bieslook en de peterselie ook. Snijd de prei in julienne. Leg de wangen in een kookpan en giet er de witte wijn erover. Laat koken en doe er de visfumet bij, kruid met peper en zout. Doe er de safraan bij en laat nog 2 min. koken. Pel de tomaten en snijd in kleine stukjes en voeg ze bij de kabeljauw en het kruidentuiltje ook. Laat nog even koken en haal dan de wangen eruit en houd ze warm. Doe de room, de estragon, de bieslook, de peterselie en de versneden prei erbij. Laat terug koken tot de prei gaar is en dik de saus met boter. Doe terug de wangen erbij en dien op.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kabeljauwwangen met prei en safraan recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Kabeljauwwangen met prei en safraan heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Toevallig zowel kabeljauwwangen van de markt gehaald als prei in huis en visbouillon, niet alle ingredienten, maar zal wel gaan smaken zo hoop ik! Bedankt voor het delen!
    Bezoeker gaf dit recept op 15 november 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven