Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauwschotel met tomaten-yoghurtsaus recept
Kabeljauwschotel met tomaten-yoghurtsaus recept

Kabeljauwschotel met tomaten-yoghurtsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 175 graden. Pel en snipper deui en de knoflook. Snijd de ansjovis in kleine stukjes en de olijven aan plakjes. Verhit de boter in een koekepan en bak de ui, de knoflooksnippers en stukjes ansjovis zachtjes ca, 3minuten, voeg de tomaten met het sap, de rozemarijn en de peterselie toe en roer de tomaten stuk. Laat de saus ca. 5 minuten iets inkoken, roer de plakjes olijf erdoor en laat de saus iets afkoelen Roer de maizena door de yoghurt en roer dit mengsel door de saus, breng de saus op smaak met peper. Snijd de visfilets in 4 stukken, leg ze naast elkaar in een ovenschaal en verdeel de saus erover. Zet de schaal in het midden van de oven en laat de vis in ca. 20 minuten gaar worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kabeljauwschotel met tomaten-yoghurtsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven