Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauwschotel recept
Kabeljauwschotel recept

Kabeljauwschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Kook de aardappelen en stamp ze fijn met de fromage frais en laat de puree door en door warm worden breng op smaak met peper. Verhit wat van de olijfolie in een pan en fruit de prei en de knoflook ongeveer 11 minuten. Leg de kabeljauw op een ingevette bakplaat of op bakpapier en strooi er de tijm en peper over. Schuif de vis 12-1 5 minuten in de oven tot hij door en door gaar is. Leg de tomaatjes na 5 minuten voorzichtig bij de vis op de bakplaat. Schep de puree op de borden en leg de kabeljauwfilet en de tomaten erop. Serveer er eventueel nog wat sperziebonen bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kabeljauwschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven