Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauwpakketjes met kruidenboter recept
Kabeljauwpakketjes met kruidenboter recept

Kabeljauwpakketjes met kruidenboter


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 220 graden celsius.
Dompel de tomaten ca. 30 seconden in kokend water en trek de velletjes eraf. Snijd ze in vieren, verwijder het vocht en de zaadjes en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
Verwijder zonodig het vel van de vis. Dep de vis droog met keukenpapier en wrijf ze aan beide kanten in met zout en peper.
Vet 4 grote stukken aluminiumfolie in met de boter en leg de moten erop. Verdeel de tomaten erover, bestrooi ze met de tijm en verdeel de kruidenboter erover. Drapeer de folie los om de vis en vouw de uiteinden stevig dicht.
Leg de vispakketjes op een bakplaat en bak ze in de oven in 12 minuten gaar.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kabeljauwpakketjes met kruidenboter recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven