Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauwfilet op tomatenbedje recept
Kabeljauwfilet op tomatenbedje recept

Kabeljauwfilet op tomatenbedje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Snijd de tomaten in plakjes. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Leg 4 grote vellen alu-folie neer op een werkvlak. Wrijf de kabeljauwfilets in met zout en citroensap. Wrijf het alu-folie in met boter. Leg op de stukken alu-folie de tomaten met bosuitjes. Leg de kabeljauwfilets op de tomaten en bestrijk de vis met pesto. Vouw het alu-folie dicht en leg ze in een ovenschaal. Laat de kabeljauwfilets in het midden van de oven in 15 minuten gaar stoven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kabeljauwfilet op tomatenbedje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven