Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauwfilet met tomatensaus, sojasaus en limoen recept
Kabeljauwfilet met tomatensaus, sojasaus en limoen recept

Kabeljauwfilet met tomatensaus, sojasaus en limoen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de eieren in een bord los. Snijd de limoen in partjes. Snijd het bosuitje in ringetjes. Dep de vis droog en snijd hem in 8 stukken. Bestrooi de vis met zout. Schep de bloem en paneermeel in aparte diepe borden. Verwarm de frituurpan. Haal de visstukken eerst door de bloem, dan door het ei en dan door het paneermeel. Frituur de vis in 5 minuten bruin en gaar. Laat ze uitlekken en serveer ze met partjes limoen. Verwarm intussen de gezeefde tomaten met sojasaus en bosuitje in een steelpan tot een saus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kabeljauwfilet met tomatensaus, sojasaus en limoen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven