Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauwfilet met roomsaus recept
Kabeljauwfilet met roomsaus recept

Kabeljauwfilet met roomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wentel de kabeljauwfilets door de bloem. Verhit de boter in een koekenpan en laat het lichtbruin worden. Bak de kabeljauwfilets aan beide kanten 1 minuut. Neem ze uit de pan en laat ze uitlekken. Voeg het over gebleven bloem al roerend toe aan het achter gebleven bakvet. Voeg al roerend de bouillon en citroensap toe en kook het geheel tot de bouillon inkookt. Voeg al roerend de room met eierdooiers toe en warm het geheel op laag vuur goed door. Leg de kabeljauwfilets in de roomsaus en laat ze zonder deksel gaar sudderen. Leg op 4 borden een kabeljauwfilet en schenk de saus erover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kabeljauwfilet met roomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven