Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauwfilet met paprika recept
Kabeljauwfilet met paprika recept

Kabeljauwfilet met paprika


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Verwijder de gaatjes van de vis en bestrooi hem met zout. Leg de paprika's op een stuk alu-folie en rooster ze 20 minuten in de oven tot ze zwart worden. Haal de paprika's uit de oven en leg ze in een schaal. Dek de schaal af en laat de paprika's 20 minuten rusten en trek dan de velletjes eraf. Snijd de paprika's in dunne repen. Vet een ovenschaal in met boter. Leg de visfilet in de ovenschaal. Leg de gele en rode paprikarepen om en om op de vis. Temper de oven naar 180 graden C. Schenk de witte wijn bij de vis in de ovenschaal. Bak de kabeljauwfilets in het miden van de oven in 25 minuten gaar. Snijd de vis in 4 gelijke stukken en gaarneer het gerecht met bieslook.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kabeljauwfilet met paprika recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven