Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauwfilet met cheddar en tomaten recept
Kabeljauwfilet met cheddar en tomaten recept

Kabeljauwfilet met cheddar en tomaten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. en vet 4 ovenschaaltjes in. Meng de cheddar, mosterd en crème fraiche. Leg in elk bakje een stuk vis en breng deze op smaak met zout en peper. Bedek de kabeljauw met tomatenplakjes en schep er vervolgens het kaasmengsel over. Bak de vis 25 minuten boven in de oven totdat de kaas gesmolten en goudbruin geworden is en de vis stevig en door en door gaar is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kabeljauwfilet met cheddar en tomaten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven