Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauwfilet met bieslooksaus recept
Kabeljauwfilet met bieslooksaus recept

Kabeljauwfilet met bieslooksaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kabeljauwfilets in 4 gelijke stukken. Besprenkel ze met citroensap en bestrooi ze met zout. Verhit de pesto met creme fraiche al roerend in een koekenpan. Voeg de helft van de bieslook al roerend toe en leg de visstukken erin. Laat de filet in 10 minuten op laag vuur gaar stoven. Keer de filets halverwege. Neem de vis uit de pan en houd ze warm. Breng de saus op smaak met de rest van de bieslook en schep het over de vis.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kabeljauwfilet met bieslooksaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven