Kabeljauwfilet in prei-mosterdsaus met tagliatelle

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Maak de schoon, was hem en snijd hem in fijne ringen.
  2. Verhit de in een pan.
  3. Stoof hierin de .
  4. Stuif er 2 eetlepels overheen en bak hem kort aan.
  5. Blus af met 250 mililiter water en de .
  6. Breng aan de kook en laat ca. 1 minuut zachtjes koken.
  7. Roer het bouillonblokje en de erdoor.
  8. Breng de saus op smaak met , en .
  9. Kook de volgens aanwijzing op de verpakking.
  10. Was de vis dep hem droog en snijd hem in 8 stukken.
  11. Wrijf hem in met en druppel het resterende erover.
  12. Doe ca. 4 eetlepels in een diep bord en wentel de vis door de .
  13. Verhit de in een grote pan.
  14. Bak de vis hierin aan elke kant in 3-4 minuten goudbruin.
  15. Giet de af en verdeel hem over 4 borden.
  16. Leg de vis erop en verdeel de saus eroverheeh.
  17. Garneer met .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillonblokje en olie
  • groentebouillonblokje kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem en tagliatelle
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • boter en groentebouillonblokje kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en melk
  • mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • boter en melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillonblokje en olie
  • kabeljauwfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
500 kcal
25%2000 kcal
Vetten
10 g.
14%40 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
81 g.
31%324 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kabeljauwfilet in prei-mosterdsaus met tagliatelle