Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauw met vanillesaus recept
Kabeljauw met vanillesaus recept

Kabeljauw met vanillesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Fruit het fijngesneden uitje aan in 10 gram boter. Schenk de wijn, de azijn en de bouillonpoeder in het pannetje en laat het geheel inkoken tot 0,7 deciliter. Doe nu de vanillevla en de bieslook in de pan en breng het geheel aan de kook. Wentel de kabeljauw door de bloem en bestrooi deze met zout en peper. Laat de boter bruin worden en bak de kabljauw in de boter goudbruin. Serveer de kabeljauw met de vanillesaus. Heerlijk met worteltjes en gebakken aardappeltjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kabeljauw met vanillesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven