Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauw met sabayon van duvel recept
Kabeljauw met sabayon van duvel recept

Kabeljauw met sabayon van duvel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Aardappelen koken in de schil, in plakjes snijden en bestrooien met groene kruiden en klontje boter. Verwarmen in de oven, plakje gandaham erop plaatsen. De kabeljauw aankleuren, in vuurvaste schotel schikken, bestrijken met wat boter, peper & zout en 12 minuten garen in oven van 220 C. Sjalot pellen, in reepjes snijden en aanstoven in boter. Duvel toevoegen en 3/4 laten inkoken. Zeven. Spinazie reinigen, ontdoen van middenneef en aanstoven in boter met peper & zout. (juist even in de boter laten opkomen). Sabayon kloppen van eierdooiers met ingekookte Duvel en klontje boter toevoegen. Kabeljauw bestrooien met garnalen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kabeljauw met sabayon van duvel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven