Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauw met roerbakgroenten recept
Kabeljauw met roerbakgroenten recept

Kabeljauw met roerbakgroenten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de uien en snijd deze door midden. Maak de wortel schoon en snijd deze in reepjes. Schil de courgettes en verdeel de broccoli in roosjes. Warm de oven voor op 240 graden C. Leg de kabeljauwfilets op een ingeoliede schaal met het vel naar boven. Bestrooi met de thijmblaadjes en het zeezout. Zet gedurende tien minuten in de oven. Bak het gesneden knoflookteentje kort in olijfolie en voeg de groenten toe. Laat dit onder voortdurend omscheppen op een hoog vuur bakken gedurende een minuut of zes. Leg op warme borden een portie van de groenten en strooi er sesamzaad over. Leg hierop de Kabeljauw (nu vel onder) en draai hierop wat verse peper. Decoreer met een takje thijm en een part citroen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kabeljauw met roerbakgroenten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven