Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauw met mosterdsaus recept
Kabeljauw met mosterdsaus recept

Kabeljauw met mosterdsaus


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Kabeljauw in ongeveer 10 minuten gaar stomen in stoommandje. Groenten in reepjes snijden en ongeveer 3 minuten blancheren in kokend water. Ondertussen de saus maken: Visbouillon mengen met creme fraiche en mosterd en goed verwarmen. Borden verwarmen. Eerst de groenten op het bord, daar de vis erop en dan de saus erover. Serveren met gekookte krieltjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kabeljauw met mosterdsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven