Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauw met mosterdsaus recept
Kabeljauw met mosterdsaus recept

Kabeljauw met mosterdsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de olie in een pan, roer de bloem er met een garde doorheen en laat 1 min bakken (blijf roeren)
Voeg de bouillon en (karne)melk toe en laat het, nog steeds roerend, aan de kook komen.
Kook op het kleinste pitje op de laagste stand 10 min door-blijf regelmatig roeren.
Doe de mosterd bij de saus, roer goed door maar laat niet meer koken.
Breng op smaak met peper en zout.

Spoel de vis koud af. Breng 1 liter water met het zout aan de kook.
(Gebruik een brede pan met deksel.)
Leg de stukken vis erin en laat 1 minuut koken zonder deksel.
Doe het deksel op de pan, haal hem van het vuur en laat
10 minuten staan.
Haal de vis met een schuimspaan uit het kooknat en leg de stukken samen met de saus en kruiden op de borden. Snipper er wat dille of peterselie overheen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kabeljauw met mosterdsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Kabeljauw met mosterdsaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 2 recensies

  • De printversie is veel te groot en vergt 2 bladzijden. Zonde van de inkt. Dit kleine receptje kan makkelijk op 1 bladzijde. Geldt trouwens voor meerdere recepten.
    Johanna gaf dit recept op 5 december 2015 4 uit 5 sterren
  • 150 gr. zout is dat niet een drukfout? Chris
    Chris gaf dit recept op 2 december 2015 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven