Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauw met kruiden en peperkoek recept
Kabeljauw met kruiden en peperkoek recept

Kabeljauw met kruiden en peperkoek


Ingrediënten


Bereidingswijze


Mix de peperkoek of peperkoek met honing tot paneermeel. Giet het peperkoekpaneermeel in een tas, voeg honing, citroensap, peper en peterselie toe en meng het geheel grondig. Spoel de stukken kabeljauw en droog ze af. Bestrooi beide kanten met een snuifje zout. Giet 2 soeplepels arachideolie in een antikleefpan en verwarm op een hevig vuur. Dompel de stukken kabeljauw in het peperkoekpaneermeel en druk goed aan. Leg de stukken vis in de hete pan en laat gedurende 2 3 minuten bakken: de korst moet krokant zijn. Draai de stukken om met een spatel en laat opnieuw 2 minuten bakken. Schik op een schotel en dien onmiddellijk op. Serveren met rijst, eventueel stukjes paprika ondergemengd.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kabeljauw met kruiden en peperkoek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven